besökare

lördag 26 mars 2011

mensen på g?

Vart tar dagarna vägen? en vecka har liksom bara försvunnit utan att jag hängt med. Jag är ledig i helgen och har massor att stå i. Men ikväll har vi bara badat bastu och ätit gott. Känner förresten att mensen kanske snart är på gång.. lite molvärk och bruna  flytningar. Tror nog inte att den infinner sej på den vanliga dagen eftersom förra cykeln hade en kemisk graviditet. Ja, det var ju inte direkt ett missfall för mensen kom ju så snabbt trots att testet var positivt. Först en extrauterina och nu en kemisk graviditet..hmm... vad kan man förvänta sej nästa gång då? ett normal graviditet utan missfall eller annat tråkigt, tack!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Har äntligen hunnit läsa ikapp bloggen :) Det är så himla skönt att läsa om andra som har precis samma tankar och känslor som jag själv har. Att det tydligen är fullt normalt att pendla mellan hopp och förtvivlan precis hela tiden.
    Hoppas att ni snart kan påbörja nästa behandling och att den resulterar i något underbart.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack Elle, jag tycker oxå det är skönt att läsa andras bloggar, det får mej att känna mej normal. Även om andra icke ivf-are tycker man är konstig och i behov av hjälp:)

    SvaraRadera