besökare

torsdag 19 januari 2012

en snabb uppdatering om våran son!!

Hej igen alla! Är hemma för ett par timmar bara och tänkte uppdatera er om vad som hänt. Vi har fått en underbar son den 6 januari med akut snitt kl 9.56 i v 34 !! Jag lades in för toxemi som bara blev värre och värre, spenderade 2 dygn i förlossningssalens intensivrum med magnesiumdropp, förlossningen satte inte igång trots försök så då blev det akut snitt två veckor sedan. Jag har repat mej jättebra. Lilla pojken vägde 2320 gr och var 43 cm lång. Han spenderade 1 vecka på barnintensiven men nu är vi tillsammans på en annan avdelning. Han har haft kämpit med att lära sej äta men nu går det bättre men gulheten trilskas och han har varit i blåljusbehandling 4 gånger. Än kan vi altså inte komma hem....  Detaljer kring var som hänt och bilder kommer då vi kommit hem :) Vill bara säga att han är världens underbaraste lilla knyte och vi är sååå lyckliga! Alldeles härligt att vara förälder.

Tack alla som lämnat komentarer och lyckönskningar!

7 kommentarer:

  1. Ååå vad kul att höra från dig. Har varit här inne otaliga gånger för att kolla om du har skrivit nåt, och känt mig lite orolig när det inte funnits nåt inlägg - så, såååå skönt att det ändå har gått bra och GRATTIS till en liten son :].

    Ser fram emot flera inlägg i framtiden..
    kram!

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att ni mår bra.
    Grattis till lillkillen!

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till er!! Så underbart att höra att allt gått bra ändå!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh grattis till er..

    SvaraRadera
  5. ÅÅå vad underbart att höra! Har tänk på er och undrat hur allt har gått och tittat in på din blogg i stort sett varje dag för att se om du skrivit...
    Hoppas att ni snart får komma hem!
    STORT GRATTIS till er lilla son!
    MASSA VARMA KRAMAR TILL ER

    SvaraRadera